Socialpædagogisk opholdssted med familiære værdier

Opholdsstedet Kurreholm ligger i landlige omgivelser og der er offentlig transport med bus og tog, beliggende i nærmeste by, Gørløse 1,5 km væk. På Kurreholm har rigeligt med plads til de unge både ude og inde.

De unge der bor her, nyder godt af vores nyttehaver og drivhus, som giver os frisk frugt og grønt på bordet. Vi har en dejlig bålplads, lille eng og skov samt boldbane.

Foruden selve hovedhuset med de unges værelser, køkken, stor stue mm. har vi et aktivitetsrum med billard, bordtennis, lydstudie samt div. hobby aktiviteter. Desuden har vi et stort værksted, hvor de unge, sammen med vores pedel, kan få udfordret sine færdigheder som håndværkere eller få repareret eller malet diverse. Der er derfor rig mulighed for at få brugt sine kreativitet og fysik.

Vi har stor glæde af at rejse sammen både sommer og vinter, og har fx minder om dejlige ture til Thailand, Grækenland og storbyer som Amsterdam og Budapest.

I det daglig bruger vi lokalsamfundet meget aktivt. Eksempelvis benytter de unge lokale skoler, fritidsaktiviteter, praktikker mm.

Værdigrundlag

Opholdsstedet Kurreholms overordnede mål er at der skabes rammer, der fordrer en ud­vikling hos den unge, sådan at denne selv kan styre sit liv efter egne ønsker. Vi forpligter os til at være autentiske og stabile rollemodeller. Vi ser det derfor som et grundvilkår at møde de unge med forståelse og respekt for hvor de er i livet. Et ungt menneske med ønsker og drømme og et potentiale der skal udvikles.

Målgruppe

Unge med adfærdsmæssige- , kognitive, sociale, netværks, identitets og faglige problemer, samt socialt belastede unge med perceptions-, koncentrations- og opmærksomhedsforstyrrelser, og ADHD eller ADHD lignende problematikker.

Kontakt

Opholdsstedet Kurreholm
Gammel kurreholmvej 10
3330 Gørløse
Tlf: 4821 0071

Leder, Jakob Pallisgaard
Mobil: 6060 5871

Mail: mail@opkur.dk

CVR: 33044984

RELATIONEN ER GRUNDSTENEN I VORES PÆDAGOISKE ARBEJDE